avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Firma fara activitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Firma fara activitate

Buna ziua,

O firma este infiintata in 2010 ca si platitor de TVA. Nu a depus pana in prezent nici o declaratie, nici bilant. Nu a desfasurat de la infiintare nici un fel de operatiuni economico -financiare. Ce ar trebui facut in acest caz? Se preconizeaza ca firma va emite cateva facturi si chitante, in viitorul apropiat.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: DANY & CO EXPERT CONSULTING SRL , Contabil 15:32, 4 Aprilie 2012
la ce va referiti cand ziceti ce ar trebui facut?la declaratii?daca nu a avut activitate oricum trebuia sa duca declaratii cu 0 ca altfel administr.financiara de unde stie ca nu a avut activitate? a dus ceva in acest sens?si firmele care au suspendat temporar activitatea treb.sa duca decl.101 si bilant si deci si dvs.
Multumesc. Ma refeream la declaratii si situatii financiare. Prin urmare, trebuie depuse din urma cu zero!
f.curios ca nu ati primit de la adm.financ.nimic in acest sens.depus din urma inseamna amenda.
Din ce stiu amenda este de 500 ron pt toate declaratiile 100, 300,...cu avertisment sigur nu accepta :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intarziere depunere declaratii firma fara activitate user29 user29 Buna ziua, Am urmatoarea intrebare: pentru o firma infiintata pe 15.06.2009, fara activitate pana la data de 30.06.2009, era necesara depunerea ... (vezi toată discuția)
Obligatii firma suspendata Ileana567 Ileana567 Buna ziua, Am urmatoarea problema : in anul 2011, luna februarie am inregistrat la Reg.Comertului si ANAF, suspendarea firmei. In anul 2014, am prelungit ... (vezi toată discuția)
Suspendare sau dizolvare srl ? felicity2001ro felicity2001ro Buna ziua, Sunt impreuna cu sotul meu asociati si administratori cu puteri egale la un SRL infiintat in dec 2006 Nu am avut activitate deloc, dar nici un ... (vezi toată discuția)