avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita- nedumerire
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita- nedumerire

Buna ziua! Am o problema si sunt sigur ca ii voi afla raspunsul chiar aici. Tatal meu a facut acum vreo 4 ani un imprumut de nevoi personale, fara garantii si fara nimic. Intre timp a ramas fara serviciu si cu timpul nu a mai tinut legatura deloc cu banca. Acum a primit somatie de executare silita si as vrea sa stiu daca executorul poate pune sechestru si pe unele bunuri mobile din casa care imi apartin mie.#-o Asept raspunsul vostru, va multumesc anticipat!!
Cel mai recent răspuns: ContSters140930 , utilizator 21:24, 4 Aprilie 2012
Pe bunurile care sunt in proprietatea dvs nu se poate pune sechestru ...
observ ca locuiti cu tatal dvs..prin urmare in baza autarizarii obtinute de executor de a intra in incaperi poate pune sechestru pe unele bunuri din acele incaperi urmand ca tertul-in speta dvs- sa contesati masura..
Vasile are putina dreptate..insa executorul nu judeca o cauza daca dvs aratati facturile..de la frigider, chiloti sau plasma:D
Adica o sa puna sechestru si pe plasma, care e a mea, iar dupa ce ma duc sa dovedesc cu facturi si chitante ca lucrurile sunt ale mele, mi le inapoiaza?
Daca ii aratati executorului actele de proprietate ale dvs. pe bunurile mobile aflate in casa tatatului dvs , nu va proceda la aplicarea sechestrului pe respectivele bunuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru bunuri mobile karlasofia karlasofia (4) Bunurile mobile aflate in locul care constituie domiciliul sau resedinta ori, dupa caz, sediul social sau punctul de lucru al debitorului se prezuma, pana ... (vezi toată discuția)
Executare silita MihaiMihai67 MihaiMihai67 in cazul in care o banca vrea sa te execute silit, are dreptul sa intre in casa cu forta? Adica iti poate sparge usa si navali inauntru, pur si simplu? Si apoi ... (vezi toată discuția)
Executare silita, bunuri care nu apartin debitorului alex_cod alex_cod buna ziua, mama mea a primit in urma cu cateva zile o somatie de executare silita si am nevoie de cateva lamuriri. in primul rand singurele bunuri din casa ... (vezi toată discuția)