doberv 
	    	Utilizator

doberv 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 FRD	                   

In cazul in care intr-un litigiu de munca la proba cu interogatoriul luat societatii parate administratorul societatii nu raspunde la intrebarile adresate cum ... (vezi toată discuția)
	                    FRD	                   

In cazul in care intr-un litigiu de munca la proba cu interogatoriul luat societatii parate administratorul societatii nu raspunde la intrebarile adresate cum ... (vezi toată discuția)

justice123	                   

Avocatii sunt scutiti de a putea fi acuzati de marturie mincinoasa?
Dar fiindca sunt mandatarii celor pe care-i reprezinta?
Asta nu inseamna ca cei ... (vezi toată discuția)
	                    justice123	                   

Avocatii sunt scutiti de a putea fi acuzati de marturie mincinoasa?
Dar fiindca sunt mandatarii celor pe care-i reprezinta?
Asta nu inseamna ca cei ... (vezi toată discuția)

catacata2011	                   

Buna seara! Am si eu o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv, este vorba de martori care au mintit in instanta si pot face dovada. Care sunt pasii care ... (vezi toată discuția)
	                    catacata2011	                   

Buna seara! Am si eu o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv, este vorba de martori care au mintit in instanta si pot face dovada. Care sunt pasii care ... (vezi toată discuția)