Lucian Huzum 
	    	Consilier juridic

Lucian Huzum 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Ristina	                   

Am facut un credit de nevoi personale pentru o cunoastinta, la o Banca Romaneasca din Bucuresti. 
Criza, alte probleme au facut-o pe amica mea sa nu mai ... (vezi toată discuția)
	                    Ristina	                   

Am facut un credit de nevoi personale pentru o cunoastinta, la o Banca Romaneasca din Bucuresti. 
Criza, alte probleme au facut-o pe amica mea sa nu mai ... (vezi toată discuția)

VIOPAUN	                   

Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat in rezolvarea urmatoarei probleme:
In 2005 am facut un credit cu rata fixa pentru bunuri consum cu ... (vezi toată discuția)
	                    VIOPAUN	                   

Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat in rezolvarea urmatoarei probleme:
In 2005 am facut un credit cu rata fixa pentru bunuri consum cu ... (vezi toată discuția)

ancut75	                   

Buna ziua, pentru un credit de nevoi personale la Banca, ale carui rate nu au mai fost platite de 2 ani de zile, dobanzile cumulate cu datoria au ajuns la ... (vezi toată discuția)
	                    ancut75	                   

Buna ziua, pentru un credit de nevoi personale la Banca, ale carui rate nu au mai fost platite de 2 ani de zile, dobanzile cumulate cu datoria au ajuns la ... (vezi toată discuția)