CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
 CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat 	
			 ContSters178374 
	    	Utilizator

ContSters178374 
	    	Utilizator	    

doberv 
	    	Utilizator

doberv 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 sorina dobrican	                   

daca ma poate ajuta cineva ,masura arestari inculpatului se poate face numai in baza declaratiei coinculpatului si a unui invinuit in faza de urmarire ... (vezi toată discuția)
	                    sorina dobrican	                   

daca ma poate ajuta cineva ,masura arestari inculpatului se poate face numai in baza declaratiei coinculpatului si a unui invinuit in faza de urmarire ... (vezi toată discuția)

marianmadalin322	                   

Un mandat de perchezitie se poate prezenta cu \"suspiciunea de\" trafic droguri daca nu exista o proba concreta in acest sens si legea functioneaza pe ... (vezi toată discuția)
	                    marianmadalin322	                   

Un mandat de perchezitie se poate prezenta cu \"suspiciunea de\" trafic droguri daca nu exista o proba concreta in acest sens si legea functioneaza pe ... (vezi toată discuția)

Marius20011	                   

Am si eu o intrebare..Am 20 de ani si nu am antecedente penale,acum 5 luni a fost infiltrat la mine in cartier un colaborator diicot căruia i am vandut 0.23 g ... (vezi toată discuția)
	                    Marius20011	                   

Am si eu o intrebare..Am 20 de ani si nu am antecedente penale,acum 5 luni a fost infiltrat la mine in cartier un colaborator diicot căruia i am vandut 0.23 g ... (vezi toată discuția)