avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Majorare 30 zile permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Majorare 30 zile permis suspendat

Buna ziua,
Am rugamintea sa ma ajutati cu un sfat daca se poate:
In urma cu doi ani mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru 30 zile,motiv,neacordare trecere pietoni.
In fine am facut contestatie la PV,si dupa 2 ani am pierdut procesul,nu am predat permisul la timp si mi-a mai adaugat inca 30 zile.
Intrebarea mea este urmatoarea:
mai trebuie sa dau reexaminare sau astept cele 60 zile si ma duc sa-l ridic de la politie?
Va multumesc anticipat..
Ultima modificare: Duminică, 8 Aprilie 2012
SCORPIONFISH70, utilizator
Cel mai recent răspuns: SCORPIONFISH70 , utilizator 20:32, 9 Aprilie 2012
te duci direct la politie si ti-l iei inapoi dupa 60 de zile fara nimic altceva iti spun ca si eu sun
multumesc mult...
numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am primit procesul verbal Rundmc Rundmc Buna ziua Am depasit masina de politie pe trecerea de pietoni. Am fost oprit de catre agent care a fost singur in masina . Mi-a fost suspendat permisul ... (vezi toată discuția)
Doua suspendari ale permisului de conducere xmihai xmihai Salutare tuturor, Ma rezint pe forum cu cea mai penibila situatie in domeniul legislatiei rutiere. Garantez ca sunt singurul care sunt in situatia aceasta. ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea regulilor privind prioritatea de trecere > producere accident Iulian_G Iulian_G Buna ziua! Pe 09 iulie nu am acordat prioritate si s-a soldat cu accident, doar daune materiale, fara raniti. Am mers la politie pentru constatare, cu ocazia ... (vezi toată discuția)