avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... calcularea caldurii in plus cum se scade
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

calcularea caldurii in plus cum se scade

Buna ziua
Fiecare locatar primeste in fiecare luna cate o hartie de la firma de calcul a caldurii si am descoperit ca mi-au calculat in plus caldura parti comune eu fiind debransata.Au recunoscut si mi-au spus ca nu se m-ai poate scade.Am intrebat de ce, prima data au dat din umeri apoi au gasit varianta ca au fost mai multe formule de calcul.Care sunt minciuni le este lene sa scada.
Din factura de lumina,gaze imediat se scade automat daca platesti mai mult.
Pute-ti sa ma lamuriti, toate aceste firme sunt in ROMANIA
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 16:47, 9 Aprilie 2012
Chiar daca sunteti deconectata de la caldura, dv. trebuie sa platiti caldura pentru spatii comune si tevile verticale care va trec prin casa, conform Ordinului 343/2010 al ANRSC.

Deci nu au ce sa va scada, daca vi s-a calculat la fel ca celorlalti vecini.
@ilierodica,
Ati deschis al treilea topic pe aceeasi tema.
De fiecare data ati postat, vi s-a rasuns, ati fost intrebata sa veniti cu amanunte dar nu ati mai revenit.
Intrati pe subiectele deja deschise si dialogati pentru a gasi solutia si nu mai deschideti noi topicuri pe aceeasi tema:
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartitoare caldura gaben59 gaben59 vreau sa stiu daca exista vreo lege ,care da dreptul firmelor,care au montat repartitoare sa solicite bani de la populatie, cu toate ca nu am contract de ... (vezi toată discuția)
Izolare termica cu polistiren+plata pierderilor la incalzire a celor care au centrale de apart. f_dali208 f_dali208 Buna,locuiesc intrun bloc in care s-au montat usile+geamurile de pe casa scarii de termopan iar acoperisul e cu tigla in 2 ape. D-nul administrator +d-nul ... (vezi toată discuția)
Cota parte indiviza gigiraut gigiraut ...daca in ultimul Referat Tehnic de Debransare din 13.06.2011 este trecut \\"-procent parti comune conform proiect: 32%\\" si pana astazi toata caldura ... (vezi toată discuția)