avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... repartitoare caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

repartitoare caldura

vreau sa stiu daca exista vreo lege ,care da dreptul firmelor,care au montat repartitoare sa solicite bani de la populatie, cu toate ca nu am contract de prestari serviciu si daca sunt imputernicite sa calculeze caldura la pausal functie de interesele lor
Caldura la pausal sau va pune sa platiti caldura pe spatiile comune si tevile verticale? Aveti CT sau sunteti deconectat de la caldura?

Exista Ordinul 343/2010 ANRSC care reglementeaza modul cum se calculeaza caldura care vine pe factura la asociatia dv.

Firma nu-si ia banii pe caldura pe care v-o calculeaza, ci numai repartizeaza cotele de caldura intre apartamente. Banii raman la asociatie care plateste factura de caldura la furnizor, iar pentru prestatia de a calcula cotele la caldura percepe un comision si este prevazut in contractul pe care firma l-a incheiat cu asociatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizarea energiei termice 2010-2011 ? BEN46 BEN46 Cum se repartizeaza energia termica avind in vedere urmatoarele : 1. repartitoare de caldura in camere pe calorifere 2. baie , 2 coloane de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, rog sa mi comunicati daca se pate o formula de calcul ... viky56 viky56 Buna ziua, Rog sa mi comunicati daca se pate o formula de calcul pentru repartizarea caldurii intr un bloc fara repartitoare si doar un ap debransat ce ... (vezi toată discuția)
Servicii calcul si repartizare cheltuieli incalzire barnos barnos in anul 2006, proprietarii din bloc, fara centrale termice de apartament (29 din 54 de apart), au hotarat montarea de repartitoare si au mandatat asociatia de ... (vezi toată discuția)