Buna ziua, am o nelamurire privind termenul de contestare a unui act emis de catre un executor judecatoresc; la ce foruri de justitie se poate contesta si in ce termen prevazut de lege?
Solicitati institutiei sa va comunice o copie de pe comunicarea emisa de catre executorul judecatoresc, pentru a putea vedea daca executarea silita se face in baza aceluiasi titlu executoriu. In mod normal executorul judecatoresc ar fi trebuit sa va comunice si dumneavoastra noua somatie, in eventualitatea in care aceasta exista. Incercati sa lamuriti pentru ineput acest aspecte, pentru ca ulterior sa puteti sa formulati contestatie la executare, pentru ca in principal ar trebui sa stiti si ce contestati.
Este doar o comunicare a unui executor judecatoresc, atat,prin care se specifica doar debitul restant,onorariul si cererea de continare a exec.de la banca.Nu exista o hotarare judecatoreasca din partea bancii.
In aceasta situatie executarea silita va continua pana la lichidarea debitului ce include si onorariul executorului judecatoresc. Nu ma indoiesc de faptul ca acest onorariu este unul exorbitant...insa nu cred ca mai sunteti in termen sa faceti contestatie...poate doar in situatia in care executorul judecatoresc a emis o noua somatie ce vizeaza majorarea cheltuielilor de executare silita si in acest caz sa formulati contestatie impotriva acestei somatii in 15 zile de la comunicarea acesteia
Eu am platit onorariul fostului exec.bancar suma cuvenita,am documente,acum vine un exec.jud.cere si alt onorariu mult mai mare plus debit de la banca mai mare cu toate ca eu am achitat 60% din debit. Oare acest fapt nu este un abuz?
Executare silita
oana_cristia
In urma unui proces civil, o persoana a fost obligata s[ pl[teasca cheltuieli de judecata in cunatum de 4100 ron.
Executorul judecatoresc trimite notificare ... (vezi toată discuția)