Buna ziua,
Spuneti-mi, va rog, in baza carei legislatii pot suspenda raportul de serviciu a unui functionar public, la cererea acestuia de concediu fara plata, pentru interese personale?
Va multumesc!
domnule freeelis, daca ANFP v-ar impartasi parerea, adica ca se revine la textul initial....cred ca as fi stiut, avand in vedere ca imi exercit raportul de serviciu in cadrul acestei institutii.
doamnei 777lia: da, ii inceteaza de drept la momentul depunerii candidaturii
Din pacate va contrazic actele emise de aceasta institutie , care este platita din banii nostii ... in afara faptului de a emite niste raspunsuri care nu au nicio logica pentru intrebarile puse, nu prea vad rostul acesteia ...
institutiile publice chiar daca nu va plac si nu le intelegeti rostul, au un rol bine definit. nici eu nu inteleg rostul multora dar sunt sigura ca exista chiar daca eu nu cunosc.
daca ati stii cati functionari publici si institutii publice nu si cunosc legislatia dupa care activeaza, drepturi si obligatii date de lege...ati intelege de ce exista ANFP.
Numai impartial si profesionist nu este, in principiu ... cunosc destul de bine activitatea sectorului bugetar, mult mai bine decat va inchipuiti , stima doamna .. dar rolul acestei Agentii este depasit de mult , atata timp cat emit acte care in loc sa desluseasca o situatie mai mult o incurca ... v-as da multe exemple din activitatea ANFP-ului care se bate cap in cap cu ce prevede legea referitoare la f.p. ...:(
:closedtopic: