avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Decizie de regularizare privind pensiile militarilor - ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Decizie de regularizare privind pensiile militarilor - pot face doar cerere de suspendare a executarii sau si contestatie la executare?

Problema este urmatoarea: In urma unei Decizii de Revizuire emisa in baza Ordonantei 1/2011 si a L. 119/2010, am cerut constatarea nulitatii absolute a deciziei si restabilirea situatiei anteriorare. totodata, am facut si cerere de suspendare a executarii Deciziei. Termenele alocate sunt 24 si 24 mai 2012.
Dar intre timp s-a primit o Decizie de regularizare prin care i se pune in vedere ca vor fi recuperate sumele de bani ce au fost alocate beneficiarului.
Acum trebuie sa atac aceasta decizie, si deocamdata am facut Cerere de suspendare a executarii silite care sa aiba efecte pana la solutionarea irevocabila a cererii privind anularea deciziei de revizuire.
Astept parerile cat mai rpd.
Multumesc anticipat.
intrebare: este neaparat necesar sa fac si Constestatie la executare?
Cel mai recent răspuns: DOSEANU&ASOCIAȚII S.P.A.R.L. , Avocat 22:26, 10 Aprilie 2012
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model suspendare executare silita 01010101 01010101 buna dimineata ,asi dori daca are cineva un model de cerere pentru suspendarea executarii silite a creantelor bugetare din decizia de raspundere solidara care ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de plata din proc. oug 119/2007 ContSters40598 ContSters40598 Ordonanta de plata, cf. legii constituie titlu executoriu, nemaifiinda necesara investirea. Dar, pentru a proceda la executarea silita trebuie ceruta ... (vezi toată discuția)
Sentinta data in urma unui recurs offefei offefei buna ziua! Ce se mai poate face in urma unei sentinte irevocabile, date in urma unui recurs? Sustin ca am pierdut recursul chiar daca fondul si apelul au fost ... (vezi toată discuția)