avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii D112 la ghiseu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

D112 la ghiseu

Buna ziua

Poate sa-mi dea cineva informatii referitor la D112, daca se mai poate depune la ghiseu sau numai electronic?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:37, 16 Aprilie 2012
Incepand cu 1 ianuarie 2012, declaratia 112 se depune numai online. Fiscul amendezeaza din 2012 pe contribuabilii care mai depun declaratia unica la ghiseele ANAF. Persoanele fizice risca amenzi cuprinse intre 100 si 500 lei, iar persoanele juridice intre 1000 si 5000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura electronica pirko pirko Buna ziua, in cazul in care nu obtin certificatul digital, semnatura electronica, pana la termenul de depunere a declaratiilor, se pot depune declaratiile ... (vezi toată discuția)
Fiscul primeste declaratia unica 112 pe hartie, si in luna august  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b][u]Fiscul a decis tacit sa prelungeasca perioada in care declaratia fiscala unica poate fi depusa si la ghisee, conform unor informatii obtinute de ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica sneferu1st sneferu1st Salut! Se pot depune declaratiile de un expert contabil care are semnatura electronica fara ca eu sa-i fac semnatura electronica? Momentan nu sunt in tara si ... (vezi toată discuția)