avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... rambursare datorie din activitatea de agent de ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

rambursare datorie din activitatea de agent de asigurari de viata

Sunt disperata.Va rog mult sa ma ajutati.Am lucrat cu contract de colaborare la o companie de asigurari din februarie 2008 pina in martie 2010 cind am incheiat activitatea pe motiv crestere copil.In martie am semnat din nou contractul cu aceiasi companie iar la opt zile am fost anuntata ca am o datorie de 6000 lei proveniti din incetarea unor contracte de asigurare incheiate de mine.Precizez ca acest lucru s/a intimplat in perioada in care eu eram in concediu de crestere copil.Ce pot face sa nu ajung cu ei in instanta?Se poate anula cumva contractul de colaborare?VA MULTUMESC.:((
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 10:40, 12 Aprilie 2012
Din pacate asiguratorul cred ca are dreptate.Posibil ca dvs. sa fi primit un comision la prima de asigurare subsrisa si nu la cea incasata efectiv.In momentul in care nu s-a mai platit polita, datorati comisionul ratelor neachitate.Analizati cu atentie contractul pe care il aveti incheiat cu asiguratorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E legal sau nu?va rog,am nevoie de o solutie! AryanaSonya26 AryanaSonya26 Buna ziua,am o nelamurire si va rog sa ma ajutati...In anul 2009 am incheiat un contract de colaborare cu firma X (stiu ca nu pot mentiona numele ... (vezi toată discuția)
Retur de comision companie de asigurari Roxana Popa Roxana Popa buna ziua,as vrea sa stiu daca ,o firma de asigurari cu care am colaborat prin contract de mandat,in anul 2011,poate sa imi ceara acum printr-o notificare sa ... (vezi toată discuția)
Abuz societate leasing woodart woodart Buna ziua, Am urmatoarea problema, si sper sa ma ajutati, asa cum s-a intimplat de fiecare data ( fie direct fie indirect ) Am un contract de ... (vezi toată discuția)