avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Numar minim de angajati ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Numar minim de angajati ?

Daca imi deschid un srl cu un prieten si vrem sa fim si proprii angajati ai societati noastre petru a mai scuti din cheltuieli , este posibil ? este vorba de un magazin de jucari pt copii... ce organigrama minima trebuie sa indeplineasca orice srl... Pot fi si finantator , sa ams i functia de administrator si sa mai si lucrez in magazin ?
Cel mai recent răspuns: sara mihu , utilizator 15:19, 26 Ianuarie 2015
patronul unei societati care nu are angajati, trebuie sa isi reinoiasca autorizatia de functionare si cei de la autorizatii i-au cerut sa aduca revisalul. Acesta nu are contract de munca, nu este angajat pe firma, trebuie sa faca acest lucru, sa isi faca cim? A fost angajat acum 2 ani si transmis in revisal, dar a incetat contractul de munca. cum trebuie sa procedeze?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl? sau infiintare af? adina23 adina23 buna, ziua sunt prima data pe acest forum, am si eu cateval nelamuriri. Vreau sa imi deschid propria afacere nu stiu ce este maia avnatjos SRL sau AF pentru ... (vezi toată discuția)
Farmacie iclaudia19 iclaudia19 buna ziua, as dori sa imi deschid o farmacie ...ma puteti ajuta cu cateva detalii...care sunt regulile pt ati deschide o farmacie? trebuie sa ai studii in ... (vezi toată discuția)
Magazin cu produse tip plafar georgelus georgelus Vreau sa fac un magazin de vanzare a produselor naturale.Ce legi trebuie sa cunosc si ce produse pot vinde, fara a fi farmacist ? (vezi toată discuția)