avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general obligatiile colectorilor-reciclatorilor de deseuri de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

obligatiile colectorilor-reciclatorilor de deseuri de ambalaje

buna,
desi am citit mai multe legi, in loc sa ma lamuresc sunt intr-o ceata totala #-o.
stie cineva:
* care sunt obligatiile colectorilor/reciclatorilor de desuri de ambalaje in privinta evidentei gestiunii deseurilor colectate( se transmite sau nu la APM,se transmite lunar sau anual si daca da care anexa).
* pentru ce tip de deseu( din grupa 15) se face stopaj la sursa, pentru carton stiu sigur ca nu se face stopaj la sursa...dar pentru restul....????
multumesc,
Cel mai recent răspuns: Profesional New Consult , Consilier juridic 08:53, 12 Aprilie 2012
Va recomand legea 211/2011, sunt mult mai multe obligatii, decat cele enumerate aici. Raportarile se transmit lunar, atentie la autorizatia de mediu, posibil ca acolo sa regasiti si alte obligatii (analize aer, apa).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie fondul de mediu marianachelariu marianachelariu S-a emis o prima factura catre agentul colector de deseuri ambalaje reprezentand valorificare in scopul indeplinirii obiectivului individual. Firma colectoare ... (vezi toată discuția)
Evidenta deseurilor - ulei uzat ContSters15714 ContSters15714 Buna ziua Lucrez la un service auto si as vrea sa pun cateva intrebari legat de evidenta deseurilor: 1. Este legal ca, societatea sa foloseasca uleiul ... (vezi toată discuția)
Deseuri agenti economici andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 Buna ziua, O firma este inregistrata in Registrul Producatorilor si Importatorilor de EEE, si, in acest sens, transmite lunar Declaratia privind declararea ... (vezi toată discuția)