avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA - Inregistrari facturi
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA - Inregistrari facturi

Am deschis un PFA neplatitor TVA. Intocmesc facturi si avize iar intrebarea mea este daca acestea trebuiesc inregistrate undeva sau numai chitantele rezultate in urma vanzarilor?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Silvasanu , utilizator 18:05, 11 Aprilie 2012
Daca ve referiti strict la sensul expresiei " inregistrare", atunci raspunsul este nu, nu trebuie, insa ele circula si se indosariaza in vederea arhivarii, conform destinatiei fiacarui exemplar.
Va trebui totusi sa completati Reg de vanzari/ cumparari, pe baza datelor din facturi, chiar daca sunteti neplatitor tva
Ultima modificare: Miercuri, 11 Aprilie 2012
mayer, utilizator
Am inteles. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare registru vanzari si cumparari Andreea7777 Andreea7777 Va rog sa ma ajutati, ce trebuie sa trec in registru cumparari? Am facturi cu diferite achizitii, astea stiu ca trebuie trecute in registru cumparari. 1. ... (vezi toată discuția)
Pfa neplatitor de tva - declaratia 392b ikasve ikasve Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca pfa cu venituri din activitati independente, neplatitor de TVA, trebuie sa depuna decl 392B ? Sunt nedumerita pt ca ... (vezi toată discuția)
Facturare pfa neplatitor de tva Elena 47 Elena 47 Sunt PFA neplatitor de TVA ,sistem real , prestari servicii. a) Va rog sa-mi spuneti daca e obligatoriu emiterea de facturi lunare in cazul in care nu se ... (vezi toată discuția)