In luna mai am internat pe tatal meu la sectia interne a spitalului municipal cu diagnostic stabilit LEUCEMIE.
timp de 3 luni a primi tratament cu LEUCHERAN dar in loc sa isi revina starea sa de sanatate se inrautatea simtittor.
Cu doctorul care l-a diagnosticat nu am reusit sa vb fata in fata niciodata pt ca era mereu plecat (mai are un post de conducere in casa de asigurari) desi e seful sectiei interne.
Asistenta in schimb ma asigura ca rezultatele analizelor sunt bune contrat faptului ca tatal meu nu mai reusea macar sa mearga....
In luna septembrie am mers intr-un spital universitar unde dupa 3 saptamani dde analize de tot felul s-a stabilit diagnosticul corect : limfom hodgkins (CANCER) cu sanse de remisie completa 70% (conform statisticii)
In timpul in care primul "doctor" l-a tratat pe tata de leucemie , tatal meu a pierdut aproape 30 kg din greutate, fiindui micsorate sansele de remisie in mod simtitor.
Datorita faptului ca mai are si diabet totul este mult mai dificil la el.
Acum este incadrat in grupa de handicap grav.
Intrebare:
ce ma sfatuiti sa fac?
un avocat ar trebui unul "scump" pt ca doctorul este extrem de bine .... politic, financiar...
Nu trebuie lasat sa scape deoarece tatal meu nu este primul pacient care e trimis spre moarte si probabil nici ultimul.
asa gandeam si eu... Ca nu prea am sanse cu grangurele.....
oricum acum nu intentionez sa pierd resurse de nici un fel in alta parte decat alaturi de tata....
pana mai e...
daca nu o sa mai fie cred ca o sa ma iau de domnul grangure...
Malpraxis
maruus21
Buna ziua!
Acum aproximativ 6 saptamani tatal meu s-a internat pentru o saptamana (de luni pana luni_ la Institului de Reumatologie Ioan Stoia Bucuresti ... (vezi toată discuția)