avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cod cor consilier vanzari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cod cor consilier vanzari

Buna,
va rog daca aveti cod cor la consilier vanzari, eu il toto caut si nu am gasit inca nimic.
Multumesc.X-(:(:(X-(#-o
Cel mai recent răspuns: Elena Claudia Baltatescu , Consilier juridic 17:43, 2 Decembrie 2008
sadaka a scris:

Buna,
va rog daca aveti cod cor la consilier vanzari, eu il toto caut si nu am gasit inca nimic.

Nu specificati domeniul de activitate, lucru important.
pentru activitati economice :
341904 Agent vanzari

(Subgrupa majora 34, Grupa minora 341, Grupa de baza 3419)
Nivelul de instruire: 3 (studii medii sau postliceale)

Terminologia de coonsilier presupune o activitate de indrumare , astfel ca pentru comert se foloseste denumirea de " agent" mult mai potrivita cu activitatea.
In domeniul asigurarilor este " consilier vanzari asigurare" pentru ce activitatea presupune si o prezentare ampla cu indicatii si indrumari.

241604 Consilier vanzari asigurari

(Subgrupa majora 24, Grupa minora 241, Grupa de baza 2416)

Nivelul de instruire: 4 (studii superioare)
Descriere
Introdus prin anexele din Ordinele nr. 9/2005 si nr. 14/2005
sadaka a scris:

Buna,

341904-Agent vanzari -poate aparea ca functie COR(pe carnetul de munca),iar ca functie interna in cadrul firmei Consilier vanzari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca cmc240 cmc240 Buna ziua! v-as intreba ce pot face daca angajatorul anterior nu a modificat functia in cartea de munca,odata cu inregistrarea diplomei de studii superioare si ... (vezi toată discuția)
Incadrare cod cor Gabi H Gabi H Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa incadrez corect , conform cod C.O.R., urmatoarele activitati : 1) – consiliere clienti- angajatul lucreaza in ... (vezi toată discuția)
Audit public intern mada_sarbu mada_sarbu Auditorul intern, intr-o companie nationala (statul actionar majoritar) trebuie sa fie recunoscut de UCAAPI sau este suficienta pregatirea in domeniul economic ... (vezi toată discuția)