avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... doresc sa raman contorizat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

doresc sa raman contorizat

As dori sa stiu daca pot sa raman contorizat cu repartitoare de caldura, in contextul in care majoritatea propietarilor au optat pentru scoaterea lor?
Se poate face un contract individual, avand in vedere ca se va renunta la contractul care este facut pe asociatia de propietari?
Cel mai recent răspuns: unlocatar , utilizator 14:42, 25 Aprilie 2012
Va multumesc pentru raspunsurile dv.
In cazul in care ma voi supune "majoritatii" , calculul pentru repartizarea caldurii se va face de catre administrator? Este legal? Nu trebuie sa fie facut de catre o persoana autorizata?
In cazul in care asociatia renunta la contractul cu firma de calcul, caldura se va calcula de catre administrator pe baza cotei-parti indivize, adica pe suprafata, asa cum tot el calculeaza si celelalte cheltuieli. Este legal!
Ultima modificare: Miercuri, 18 Aprilie 2012
elga50, moderator
M-am interesat si toate apartamentele sunt egale de 3 camere si au 86 m2 nu cum mi-a spus colegul 79.

Toate Apartamentele sunt egale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu cu administratorul alin96 alin96 Doresc trecerea de la sistemul de contorizare cu repartitoare la calcularea consumului la pausal.Cum pot face acest lucru de unul singur? Pentru ca ceilalti ... (vezi toată discuția)
Pausal sau contor? Neiyre Neiyre Blocul in care locuiesc este racordat la reteaua de termoficare si pina in prezent plata in lista de intretinere pentru termoficare se constituia in baza ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la repartitoare maryred maryred Va rog sa-mi spuneti care este procedura renuntarii la repartitoarele de costuri pentru caldura? Majoritatea proprietarilor din asociatia noastra doresc acest ... (vezi toată discuția)