avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere pc lucru societate in curs de infiintare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere pc lucru societate in curs de infiintare

In dosarul de infiintare a unui SRL, daca vreau sa am si un pc de lucru, depun ctr de comodat pt pc de lucru (si ctr este intre propietar si srl in curs de infiintare)?
Cel mai recent răspuns: adela05 , utilizator 10:28, 17 Aprilie 2012
Da, specificati la comodatar,, societate in curs de infiintare" si sa nu uitati sa inserati in actul constitutiv ca deschideti un punct de lucru.
In completare: Si pentru punctul de lucru este necesar extras CF pentru dovada dreptului de proprietate al spatiului.
Deci, in dosarul de infiintare o sa existe 2 ctr de comodat: unul pt sediu si celalalt pt pc lucru?
De ce am nevoie de extras CF? Nu este suficient copie ctr vz-cum, copie autorizatie de constructie? este vorba de un garaj
adela05 a scris:

Deci, in dosarul de infiintare o sa existe 2 ctr de comodat: unul pt sediu si celalalt pt pc lucru?
De ce am nevoie de extras CF? Nu este suficient copie ctr vz-cum, copie autorizatie de constructie? este vorba de un garaj

Daca este acelasi proprietar nu este nevoie, insa in contractul de comodat este necesar sa se mentioneze pentru ce se pune la dispozitie gratuita cele doua spatii. Extrasul CF este necesar pentru a se dovedi ca cel care pune la dispozitie este proprietarul de drept. Nu este acceptat contractul de vanzare - cumparare deoarece este posibil ca acesta sa fie incheiat insa nu si inregistrat la oficiul de cadastru. Si din practica va spun ca dovada proprietatii la Registrul Comertului se face cu extras CF de informare (costa 20 lei).
Nu mai este nevoie de o bucata de timp sa prezentati si extrasul CF pentru a se face dovada proprietatii. Este suficient contractul de inchiriere sau de comodat.

Alte discuții în legătură

Schimbare adresa pc de lucru adela05 adela05 1. De ce acte am nevoie pt a schimba adresa unui pc de lucru la un SRL? 2. Daca adresa la care se muta pc de lucru este proprietatea asociatului, mai am ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru sediu social ASKIM3GET ASKIM3GET Buna ziua As avea si eu o intrebare Vreau sa infiintez un SRL care isi va desfasura activitatea la sediul social (respectiv locuinta in care stau). ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat LADY_MUSAT LADY_MUSAT Vreau sa fac contract de comodat cu o firma pentru o camera , dar patronul firmei a cerut certificatul de rol in original. Este legal si obligatoriu sa il dau ... (vezi toată discuția)