Iulian MANEA 
	    	Contabil

Iulian MANEA 
	    	Contabil	    

Gabriela Monica Ionescu 
	    	Consultant fiscal

Gabriela Monica Ionescu 
	    	Consultant fiscal	    

Odata cu avizul de expeditie sau altfel se va trimite raportul de productie care este justificarea consumarii materialelor trimise pentru realizarea produselor finite.
601 = 351 cu 10.000 lei
Produsele se vor vinde cu 15.000 lei, conform deciziei conducerii firmei (la acest pret se face receptia).
345 = 711 cu 15.000 lei
348 = 711 cu -5.000 lei
Marfurile se transfera in magazin cu aviz de expeditie.
371 = 345 cu 15.000 lei.
Daca mafurile se duc direct in magazin de la producator, se face acolo receptia si nu se mai face un alt aviz.
~ final discuție ~
 book2	                   

Primesc comanda de la pers. fizice  intr-un showroom  de prezentare pentru executarea unor perdele si draperi , eu comand materialul  si execut  comanta la ... (vezi toată discuția)
	                    book2	                   

Primesc comanda de la pers. fizice  intr-un showroom  de prezentare pentru executarea unor perdele si draperi , eu comand materialul  si execut  comanta la ... (vezi toată discuția)

elims_mn	                   

Buna ziua, 
As vrea sa trimit marfuri in custodie. Trebuie sa fac si aviz de custodie si proces verbal de custodie? Sau se poate face doar una din ele. Imi ... (vezi toată discuția)
	                    elims_mn	                   

Buna ziua, 
As vrea sa trimit marfuri in custodie. Trebuie sa fac si aviz de custodie si proces verbal de custodie? Sau se poate face doar una din ele. Imi ... (vezi toată discuția)