avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1630 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CE ESTE MAI CONVENABIL FIRMA SAU PFA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CE ESTE MAI CONVENABIL FIRMA SAU PFA

Nu vreau sa fiu plictisitor dar am o problema.
VREAU SA MI DESCHID UN BAR SI UN MAGAZIN MIXT. Care este calea de urmat si ce este mai bine de facut PAF(daca se poate) ,SRL sau II. multumes pentu raspunsuri
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 20:55, 15 Aprilie 2012
Consider ca avantajos ar fi SRL -microintreprindere cu plata impozitului de venit 3%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa,srl,sau ii SGFLORIN SGFLORIN Nu vreau sa fiu plictisitor dar am o problema. VREAU SA MI DESCHID UN BAR SI UN MAGAZIN MIXT. Care este calea de urmat si ce este mai bine de facut PAF(daca ... (vezi toată discuția)
Indeplinesc conditiile pentru creditul nerambursabil? Geamak Geamak Am sub 30 ani si liceul cu bac. Vreau sa-mi deschid o AF (bar, magazin mixt), si vreau sa stiu ce avantaje/dezavantaje am. Totodata vreau sa stiu daca ma ... (vezi toată discuția)
Pfa si angajat la un srl Crista11 Crista11 Buna ziua! Sunt angajata la un SRL cu norma intreaga si perioada nedeterminata. Vreau sa-mi deschid o firma de prestari servicii, dar sa raman angajata in ... (vezi toată discuția)