avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme lista intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme lista intretinere

Avem o situatie noua , respectiv 0 persoane la intretinere , repartizat cheltuieli parti comune (corect) dar aceasta persoana lipsa are de fapt consumuri: apa,gaze,caldura! Este prezenta sau absenta fiindca consumul de apa calda (de ex)
este de 6 mc!!! Presupun un aranjament al acestor "vatafi" contemporani din pacate alesi de proprietarii blocului!X-(
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:10, 16 Aprilie 2012
Maria Bezsan a scris:

Totusi in 3 zile nu consumi 6 mc apa calda!

Conditionat de starea instalatiei ,de eventualele pierderi pe reteaua interna a condominiului sau de alte interese individuale,sunt asociatii de proprietari unde exista diferente intre consum raportat individual si factura emisa de catre furnizorul de servicii ,ceea ce determina repartizarea diferentei consum tutror proprietarilor
Proprietarul ,in temeiul disp art 10 din L nr 230/2007,art 12 A c) si d) din HG nr 1588/2007 are dreptul sa cunoasca si sa aiba acces la documentele asociatiei de proprietari,sa conteste lista de plata a interetinerii in termen de 10 zile de la afisarea acesteia
Presedintele de asociatie detine obligatia sa raspunda in termen de 7 zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu locuiesc in apartament, nu intru in bloc, cat trebuie sa platesc? nelta0505 nelta0505 Buna ziua! Din noiembrie 2009, am depus la administratie o cerere prin care solicitam sa se tina cont, la calculul intretinerii, de faptul ca nu mai locuieste ... (vezi toată discuția)
Numar de persoane la intretinere TroAndrei TroAndrei Buna ziua, Am si eu dilema, m.am mutat de 2 ani intr.un alt apartament dar apartamentul initial inca il am in grija. M.am scos de la intretinere deci am pus ... (vezi toată discuția)
Abuzurile presedintelui si administratorului de bloc denisee denisee Buna ziua. As dori sa fac o plangere pentru presedintele blocului si o plangere pentru administratorul blocului....as vrea sa stiu cui trebuie sa ma adresez. ... (vezi toată discuția)