avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... acte necesare preluare leasing
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

acte necesare preluare leasing

Am convenit cu o persoana juridica sa platesc eu ce-a mai ramas din ratele de leasing la o masina fara cesiunea contractului. Cu alte cuvinte eu platesc facturile de leasing si casco/rca. La sfarsitul perioadei de leasing vreau ca autoturismul sa-mi revina mie. Ce acte pot intocmi ca sa am certitudinea ca la sfarsitul perioadei de leasing, autoturismul va intra in posesia mea? (fara sa-mi dati solutia cu cesiunea contractului sau contract de novatie).
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 10:38, 18 Ianuarie 2010
contract de novatie
Incercati varianta contractului de imprumut care este garantat cu insusi autoturismul.
La finalul contractului de leasing, inmatriculati autot. direct pe Dvs., dupa ce intocmiti si contractul de vanzare-cumparare si "restituirea" imprumutului. La acel moment, veti mai avea nevoie si de certificatul de atestare fiscala de la actualul utilizator.
Atentie:
1. Polita casco este valabila doar pe perioada contractului de leasing.
2. La inmatricularea ulterioara (pe numele Dvs.) veti avea nevoie si de polita RCA in care Dvs. apareti titularul autot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi emise 2 rca pentru acelesi autoturism? MONA PARASCHIVU MONA PARASCHIVU Buna ziua .Am semnat un contract de novatie in anul 2009 prin care am preluat ratele la un autoturism si am devenit utilizator cesionar.In luna decembrie 2009 ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto inca in leasing dancraciun dancraciun Buna ziua, Doresc sa achizitionez un autovehicul de la o persoana care la randul ei a luat masina in leasing. Totalul de plata ramas pentru masina cu tot ... (vezi toată discuția)
Am terminat leasingul.nu am r.c.a.in o luna pe ce nume fac asigurarea? ioana.2009 ioana.2009 am avut leasingul pe r.c.i.. am terminat cu ei,dar acum o inmatriculez pe p.j.,cu totul alta decat cea trecuta la utilizator.in timpul lunii in care nu am ... (vezi toată discuția)