avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nu vrea sa mai incheiem contract de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nu vrea sa mai incheiem contract de vanzare cumparare

Acum aproximativ 1 - 2 ani bunicii mei au achizitionat o casa in valoare de 6000 RON dezafectata ca sa zic asa adica nu avea curent , nu se putea locuii in ea . Au incheiat doar o chitanta sau un act de mana in care ma rog s-a scris date vanzator cumparator suma ma rog ... Aceasta chitanta act a fost intocmit in fata primarului secretarului de la primarie am inteles . Toate bune si frumoase intre timp bunicii au mai investit 20000 de ron in acea casa in consolidari si ma rog toate reparatiile pentru a putea locui in ea . Nu au facut act de vanzare cumparare mergand probabil pe incredere stiti cum e vorba la tara lasa ca facem noi actele . Doar ca acum bunicii s-au hotarat sa faca actele si surpriza . Vanzatorul nu vrea sa le mai faca . Ce este de facut in aceasta situatie ? Exista vreo cale sa poata face actele , gen o intentare de proces care sa aiba si succes ?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 16:05, 17 Aprilie 2012
Trebuie sa va adresati instantei pentru a emite o sentinta care sa tina loc de contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte de proprietate mbm76 mbm76 Bunicii mei au cumparat un teren in 1962 si au facut doar o chitanta de mana cum unul vinde si celalalt cumpara, dar, fara martori si chitante cum au ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare cu clauza de intretinere - renuntare cristinaciobanu2013 cristinaciobanu2013 de 2 ani locuiesc cu bunicii paterni care mi-au facut acte de vanzare cumparare cu clauza de intretinere viagera pe casa si pamantul extravilan si ... (vezi toată discuția)
Anulare act de vanzare cumparare Emil15 Emil15 Buna ziua, Tatal meu a decedat si am aflat ca a facut un act fictiv de vanzare cumparare a unui apartament , spun fictiv pentru ca persoana caruia i-a ... (vezi toată discuția)