avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1187 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acordul mostenitorilor pentru instrainarea unui imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acordul mostenitorilor pentru instrainarea unui imobil

va rog , unele informatii pentru mama mea , care doreste sa vanda casa. Actul care atesta propietarii locuintei este un contract de vanzare- cumparare , pe numele tatalui meu si a mamei mele . Tatal meu a decedat in urma cu 13 ani. Parintii mei au 6 copii , toti in viata. Nu exista vreun testament sau orice alt act in aceasta privinta. Mama mea doreste sa vanda. Nimeni nu este impotriva , dar va trebui facuta neaparat procura de la fiecare copil? Multumesc anticipat pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 23:24, 18 Aprilie 2012
apreciez raspunsurile oferite , desi din necunostinta , nu inteleg totul . Ca sa fie pentru mine mai clar , va rog permiteti-mi o intrebare. Deci , mama mea va acea curand cumparatori la casa. Ea vrea apoi sa-si cumpere un apartament. Eu vreu sa o ajut. Vom merge la notar , pentru contractul de vanzare -cumparare.l Acolo e obligatoriu o succesiune , sau certificat de mostenitor , , sau se poate si fara?. Sau ce costa mai putin si poate fi realizat mai repede?. Multumesc ca aveti rabdare cu mine.
Stimate domn nu se poate vinde fara succesiunea facuta! Nu puteti vinde pt ca nu aveti acordul decedatului care detine 1/2 din Casa si a carui mostenitori sunteti impreuna cu mama dvs. Asta este calea.....nu exista alta cale......costisitoare sau nu trebuie facuta....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura succesiune maria dinca maria dinca Buna ziua. Am urmatoarea situatie:in urma decesului parintilor au ramas mostenitori 7 copii dintre care 2 au decedat ramand la mostenire copiii si sotiile ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa decesul unuia din parinti georgetag georgetag va rog frumos sa ma ajutati urgent intr-o problema de susccesiune a decedat tatal sotului meu acum 2 luni si vrea sa stie daca nu se face succesiunea in ... (vezi toată discuția)
Mosteniri ella2010 ella2010 daca fratele meu in urmatoarele 6 luni,nu isi exprima dorinta de a participa la succesiune dupa mama noastra [tata a murit mai demult] mai are dreptul ... (vezi toată discuția)