avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cazul Becali
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cazul Becali

As dori si eu o lamurire de la persoanele in masura.Am ascultat sentinta data de ICCJ astazi si nu am inteles mai nimic.A spus judecatoare ca sunt toti achitati dar apoi a citit niste pedepse cu suspendare sub supraveghere.Becali a primit 3 ani, dar toate posturile de stiri spun ca nu a primit nimic.Chiar n-am inteles nimic.Este achitat pentru dare de mita dar gasit vinovat pentru altceva?Si daca da, de ce nu spune nimeni din presa asa ceva?
Cel mai recent răspuns: BIGHY , utilizator 01:53, 18 Aprilie 2012
Fara flagrant vazila putea fi pentru orice.
Eu tin cu U Cluj, merg si la meciuri si se vorbeste ca jucatorii nu au vrut sa joace fiind intelesi cu vecinii de oras.Ala putea fi blat.Dar de unde dovezi?L-au luat pe Becali ca a fost mai usor.A fost un dosar facut pentru spectacol, pentru Tv asa cum fac procurorii in multe cazuri.Irosesc banii publici.Asa au facut si in cazul transferurilor.De ce a durat procesul ani de zile daca erau nevinovati invinuitii?Chiar asa irosim banii in loc sa ne ocupam de probleme serioase?
Nu putea exista flagrant la ceva care nu constituie infractiune...
Nu stiu daca a fost blat in acel meci, dar cei de la U Cluj nu vroiau valiza...
Cam ciudat cum fugeau...de bani...

Oricum la acea vreme ii batea CFR Cluj...

Cu transferurile cazul este mult mai complex...
Stiu ca avea lot mai valoros cfr, dar si unii jucatori de la U nu au vrut sa fuga.Caz ciudat oricum.Peste 3 saptamani urmeaza un nou duel, poate mai vedem o valiza:)))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnarea patronului echipei steaua - un abuz? toppp toppp Buna ziua, As vrea sa supun atentei si sa aducem argumente juridice pentru eliberarea D-lui B. din inchisoare. Scriu aceste randuri deoarece consider un ... (vezi toată discuția)
Cazul "valiza" december december Sunt convins ca marea majoritatea ati auzit despre acest "caz". Facand abstractie de partea fotbalistica care personal nu prea ma intereseaza cred ca ... (vezi toată discuția)
Recompensa pentru cei care denunta fapte ilegale marturie marturie Buna ziua, Este ilegal sa ofer / promit o recompense celor care denunta fapte ilegale ? In fapt: Exista suspiciuni de fraudare a alegerilor prin oferirea ... (vezi toată discuția)