Sunt in proces cu angajatorul pentru drepturi banesti.
La ultimul termen instanta a suspendat procesul pe baza 155/1 cpc, desi mie in calitate de reclamant nu imi ceruse sa depun nici un act, eu am depus tot pana la termenul asta, angajatorul care e parat trebuia sa depuna statul de organizare, dar intrucat tergiversa instanta a suspendat procesul.
E corect?
Nu am primit incheierea dar stiu ca scrie ca se suspenda pana la depunerea actului de catre angajator si se suspenda in baza 155/1, angajatorul fiind paratul.
Ce pot face eu in acest caz?
Mie mi se pare un abuz dar nu stiu cum sa actionez. Cu o cerere de repunere pe rol? In care ce sa scriu ca eu nu aveam nici o obligatie?
Va rog cine stie sa ma ajute si pe mine.
Cererea de repunere pe rol primeste un termen scurt, in timp ce recursul se solutioneaza in aproximativ 7-8 luni.
Cererea de repunere pe rol trebuie sa fie foarte bine motiva pentru ca instanta sa nu poata sa dispuna respingerea acesteia.
In cazul in care se va respinge cererea de repunere pe rol aveti posibilitatea sa declarati recurs, aceasta fiind singura varianta pentru repunerea pe rol pentru ca paratul nu are interes sa indeplineasca solicitarile instantei, pentru a interveni perimarea cauzei.