avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... LEGEA 211/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

LEGEA 211/2011

Ma poate ajuta cineva cu un model de decizie numire persoana responsabila cu deseurile? Nu stiu cum sa intocmesc un astfel de act, si nici cum se numeste exact.
Va multumesc
In conformitate cu prevederile Legii nr.211/25.11.2011, art. 22, alin.3, detinatorii/producatorii de deseuri persoane juridice, comerciantii, precum si operatorii economici autorizati din punct de vedere al protectiei mediului pentru efectuarea operatiunilor de colectare si transport deseuri 'au obligatia sa desemneze o persoana din randul angajatilor proprii care sa urmareasca si sa asigure indeplinirea obligatiilor prevazute de prezenta lege sau sa delege aceasta obligatie unei terte persoane'. Conform alin. 4, persoanele desemnate, prevazute la alin. (3), trebuie sa fie instruite in domeniul gestiunii deseurilor, inclusiv a deseurilor periculoase, ca urmare a absolvirii unor cursuri de specialitate.

ANTET

Decizie de numire in functia de responsabil mediu si gestionarea deseurilor

Având în vedere prevederileprevederile Legii nr.211/25.11.2011, art. 22, alin.3,,
In temeiul art..... din Regulamentul de Organizare şi Funcţionare al .....

Administratorul / Directorul general al ........ emite următoarea decizie:

ART. 1
Se numeste in functia de ......................................., incepand cu data de ............., domnul/doamna ................................

ART.2 Atributiile specifice acestei functii sunt prevăzute în anexa care face parte integrantă din prezenta decizie.

ART. 3
Prezenta decizie va fi dusa la indeplinire de serviciul ...... si comunicata salariatului in termen de ....

ART.4
Prezenta decizie poate fi contestata in termen de 45 de zile de la data comunicarii acesteia la Tribunalul in raza caruia domicilaza salariatul.


Semnatura
PERSOANA DESEMNATA TREBUIE SA AIBA CIM? POATE AVEA O ANEXA CU ATRIBUTII? NU E NEVOIE SA FIE ANGAJAT SI SA AIBA CIM SI FISA DE POST?
VA MULTUMESC.


Aici la ce regulament va referiti? "In temeiul art..... din Regulamentul de Organizare şi Funcţionare al ....".

si functia? ce functie trebuie sa aiba? responsabil de mediu si gestionarea deseurilor?

Ultima modificare: Miercuri, 18 Aprilie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
1. persoana respectiva trebuie sa aiba c.i.m. daca nu este angajata sau se poate stabili atributii in acest sens la cele pe care le are deja prevazute in fisa postului.

2. Este vorba despre Reg. angajatorului ... eu am dat un model pe care trebuie sa-l adaptati dvs .. poate fi trecut actul cosntitutiv al societatii etc.

3. Functia poate fi:
325710 responsabil de mediu
325713 specialist în managementul deşeurilor
ok. multumesc!o zi frumoasa
inca o intrebare. administratorul se poate desemna ca fiind acea persoana responsabila de mediu, prin decizie, el neavand cim?

Alte discuții în legătură

Legea 211/2011 privind regimul deseurilor cornelicamia cornelicamia firma la care lucrez are un contract cu o firma autorizata de colectare deseuri,mai este nevoie desemnarea unei persoane din cadrul firmei(ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Societate plateste taxa anuala la mediu pt deseuri (carton), i se aplica art. 22 alin 3 sin lg 211/2011?? adela05 adela05 Buna ziua, Daca societatea mea primeste si trimite Marfa depozitata in cutii de carton (care sunt considerate deseuri) si platim annual o taxa la Mediu pentru ... (vezi toată discuția)
Decizie de numire in functie maxim77 maxim77 Buna Ziua, Puteti sa ma lamuriti, care este poveste si partea legala a unei decizii de numire in functie? In ce cazuri e poate folosii. De exeplu ... (vezi toată discuția)