avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... LEGEA 211/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

LEGEA 211/2011

Ma poate ajuta cineva cu un model de decizie numire persoana responsabila cu deseurile? Nu stiu cum sa intocmesc un astfel de act, si nici cum se numeste exact.
Va multumesc
responsabilul cu gestionarea deseurilor poate fi angajat si cu norma partiala? nu am gasit nicaieri o astfel de mentiune. Multumesc anticipat.
Legea nr.211/2011
Art. 22
......
(3) Detinatorii/Producatorii de deseuri persoane juridice, comerciantii, precum si operatorii economici prevazuti la alin. (2) au obligatia sa desemneze o persoana din randul angajatilor proprii care sa urmareasca si sa asigure indeplinirea obligatiilor prevazute de prezenta lege sau sa delege aceasta obligatie unei terte persoane.
(4) Persoanele desemnate, prevazute la alin. (3), trebuie sa fie instruite in domeniul gestiunii deseurilor, inclusiv a deseurilor periculoase, ca urmare a absolvirii unor cursuri de specialitate.

Prin urmare, persoana desemnata poate avea c.i.m. cu norma intreaga sau c.i.m. cu timp partial.
multumesc. stiam de acest articol insa nu ma gandeam sa nu-mi scape ceva
daca am o firma fara angajati si nici activitate momentan (in domeniul IT), sunt obligata sa am responsabil si contract pentru deseuri?
Sunteti obligata fie sa desemnati o persoană, din rândul angajaților proprii, care să urmărească și să asigure îndeplinirea obligațiilor prevăzute de prezenta lege sau să delegati această obligație unei terțe persoane (n.m., cred ca puteti emite o decizie pentru dvs.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 211/2011 privind regimul deseurilor cornelicamia cornelicamia firma la care lucrez are un contract cu o firma autorizata de colectare deseuri,mai este nevoie desemnarea unei persoane din cadrul firmei(ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Societate plateste taxa anuala la mediu pt deseuri (carton), i se aplica art. 22 alin 3 sin lg 211/2011?? adela05 adela05 Buna ziua, Daca societatea mea primeste si trimite Marfa depozitata in cutii de carton (care sunt considerate deseuri) si platim annual o taxa la Mediu pentru ... (vezi toată discuția)
Decizie de numire in functie maxim77 maxim77 Buna Ziua, Puteti sa ma lamuriti, care este poveste si partea legala a unei decizii de numire in functie? In ce cazuri e poate folosii. De exeplu ... (vezi toată discuția)