avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit venituri nedeclarate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit venituri nedeclarate

Buna ziua,

nu inteleg urmatoarea fraza:

Impozitarea cu 16% va fi aplicată doar dacă diferenţa între situaţia fiscală personală şi veniturile declarate este mai mare de 10% sau 50.000 de lei.

Prin urmare cei cu venituri nedeclarate sub 50.000 lei nu platesc nimic? Adica unul declara venituri zero si daca are 49.000 lei intr-un an nu i se percepe impozit?

Alte discuții în legătură

Declaratia de patrimoniu si venituri Garname Garname \\"Persoanele fizice supuse verificarii fiscale vor trebui sa depuna o declaratie de patrimoniu si de venituri\\" am citit intr-un articol aici. Cine trebuie ... (vezi toată discuția)
Eliminarea impozitului de 3% ai.ciprian ai.ciprian Sunt in proces de infiintare a unui SRL. Am apelat la un avocat pentru a se ocupa de toata treaba. M-am consultat si cu un contabil si am hotarat sa merg pe ... (vezi toată discuția)
Impozit contracte prestari servicii lia19 lia19 Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.Care este cota de impozit care se opreste ptr contractele de prestari servicii prin colaborare?Noi oprim 10%dar ... (vezi toată discuția)