Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 HelleneNico	                   

Bună ziua! Sunt însărcinată în 16 săptămâni și postul meu presupune muncă de noapte și ture de 12 (lucrez 12/24, 12/48). Astăzi, am depus ... (vezi toată discuția)
	                    HelleneNico	                   

Bună ziua! Sunt însărcinată în 16 săptămâni și postul meu presupune muncă de noapte și ture de 12 (lucrez 12/24, 12/48). Astăzi, am depus ... (vezi toată discuția)

Dana2112	                   

Buna ziua,
 Am primit de la doctor o adeverinta in care este recomandata reducerea programului de lucru pentru ca am o sarcina cu risc.
 Am dus la angajator ... (vezi toată discuția)
	                    Dana2112	                   

Buna ziua,
 Am primit de la doctor o adeverinta in care este recomandata reducerea programului de lucru pentru ca am o sarcina cu risc.
 Am dus la angajator ... (vezi toată discuția)

Cationita	                   

Buna ziua lucrez de luni pana sambata cate 6h 40 crededeti ca as putea beneficia de scutirea zilei de sambata insarcinata fiinda?  (vezi toată discuția)
	                    Cationita	                   

Buna ziua lucrez de luni pana sambata cate 6h 40 crededeti ca as putea beneficia de scutirea zilei de sambata insarcinata fiinda?  (vezi toată discuția)