avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Model chemare in judecata(somatie plata)
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Model chemare in judecata(somatie plata)

Daca ma poate ajuta cineva , am nevoie de un model de chemare in judecata a unei primarii,i-am efectuat servicii si nu mai vrea sa plateasca spune ca nu are bani in buget.As dori un model cu tot cu calcul penalitati .Multumesc
P.S. nu este suma foarte mare pentru a angaja avocat .
Cel mai recent răspuns: irina8001 , utilizator 14:37, 1 August 2013
Nu vrea nimeni sa ma ajute?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere de chemare in judecata a unei societati care nu doreste sa plateasca executia unei lucrari pe baza unui contract. Raluca Nita Raluca Nita Buna ziua, as dori si eu un model de cerere eficient pentru o chemare in judecata a unei societati care nu mai doreste sa plateasca executia unei lucrari ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!!redactare cerere chemare in judecata. aliss73 aliss73 Va rog sa ma ajutati sa redactez o cerere de chemare in judecata a fostului angajator motivul fiind pierderea dreptului de somaj.Pe scurt angajatorul nu a ... (vezi toată discuția)
Cerere chemare in judecata lumifatu lumifatu as dori mult sa ma ajute si pe mine cineva cu un model de cerere chemare in judecata a unui angajator. in plus doresc sa fac o contestatie la decizia de ... (vezi toată discuția)