avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... consilieri nevalidati?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

consilieri nevalidati?

În temeiul disp.art. 1081 al.1 pct. 2 lit.f Cod proc.civ. aplică Preşedintelui Consiliului Local al Comunei Cernica o amendă judiciară de 5oo lei pentru necomunicarea relaţiilor solicitate. Cu drept de reexaminare în privinţa amenzii judiciare în termen de 15 zile de la comunicare. Se va reveni cu adresă către Consiliul Local al Comunei Cernica, cu solicitarea de a se comunica la dosarul cauzei hotărârile prin care au fost invalidaţi consilierii locali membri ai PSD, sub sancţiunea aplicării unei noi amenzi judiciare în cuantum de 500 lei pentru Preşedintele Consiliului Local al Comunei Cernica. Se comunică încheierea către Preşedintele Consiliului Local al Comunei Cernica. Amână judecarea cauzei şi acordă termen la 04.11.2008, C7CA, ora 08:30, sala 221, pentru când se va cita pârâta. Dupa cate stiu eu nu exista o hotarare de invalidare. Comisia de validare propune validarea lor in plen dar nu trece la vot. sau consilieri parasesc sala, de unde hot de invalidare. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:27, 3 Decembrie 2008
Dar care este hotararea de validare a lor? Pentru ca din spusele dvs, la vot nu au fost validati sau nu a fost intrunit cvorumul pentru votare.
Din aspectul - nu trece la vot -, reiese ca acele persoane au fost invalidate de catre plenul Consiliului prin votare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cvorum consiliu local TR2013 TR2013 Care este cvorumul necesar pentru desfăşurarea şedinţelor consiliului local, în cazul în care un consilier local decedează şi un grup de consilieri ... (vezi toată discuția)
Procedura de validare a consilierilor locali consilier57 consilier57 Vreau sa stiu cum se va proceda in cazul in care un consilier local, membru al PC, a participat la alegerile din 10 iunie 2012, pe lista PSD? Atat in ... (vezi toată discuția)
Hotarare de consiliu local nelegala pedacipro pedacipro sunt consilier local intr-o comuna din judetul vaslui si as vrea sa va prezint o situatie mai speciala... in luna martie au fost adoptate o serie de hotarari ... (vezi toată discuția)