Buna ziua ,
In urma unui accident rutier soldat cu avarierea autovehiculului partial , la volanul caruia m-am aflat am fost testat cu aparatul drager la care mi-a iesit 0.7g/l alcool pur in aer expirat dupa care mi s-au recoltat 2 probe de sange , cu interval de 1 ora intre ele , rezultatul aflat ulterior fiind de 1.7g/l alcool pur in sange la prima proba respectiv 1.3g/l alcool pur in sange la ce-a de-a doua proba.
Mi s-a intocmit dosar penal de catre politia rutiera in urma declaratiilor care le-am sustinut si facut , iar in urmatoarea faza astept sa ma sune cei de la parchet, unde e dosarul . Accidentul s-a intamplat undeva in ian. anul acesta .
Din ce mi-au spus si cei de la politie care s-au mai confruntat cu alte cazuri ma astept mai mult la pedeapsa inchisorii cu suspendare undeva cam intre 4 -8 luni si anularea permisului implicit cu drept de reevaluare prin examen (sala + traseu) dupa 1 an de zile de la data ramanerii definitive a hotararii.
Intrebarea mea e daca pot cumva sa evit anularea permisului , neinceperea urmaririi penale , sau avand in vedere ca nu am alte antecedente sa ma apar singur si sa invoc art.18 C.p , sa justific cumva , fiind la prima abatere sa fiu tratat cu clementa , as avea vreo sansa ? Sau macar daca exista vreo cale de evitare a anularii permisului sau a dosarului penal ?
Multumesc pentru orice raspuns.
Buna seara. Lucrez la o fabrică și am anunțat că nu vin la muncă deoarece am consumat alcool. Unu din asistenți a zis să vin totuși la birou și am fost primit cu fiola de cineva de la pază. Acum am referat și cred că excludere din firmă. Ce să fac mai departe ?
Alcoolemie
alin111
Daca am in aerul respirabil 0.42 si in sange imi vine pana in 1 sunt sanse sa mi anuleze permisu?? ,deoarece am inteles de la cineva ca daca am pana in 1 ma ... (vezi toată discuția)