avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 286 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum aflu cine e proprietar al unei case ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum aflu cine e proprietar al unei case ?

Buna seara.am o intrebare;prin ce metode pot afla daca apart. tatalui meu este inca pe numele lui el nestiind exact acest lucru.nu isi aduce aminte daca a semnat ceva.am unele banuieli ca este pe numele unei nepoate,dar nici aceasta nu vrea sa spuna si nici sa arate vreun document.va multumesc:)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:55, 21 Aprilie 2012
Daca e inscris la Cartea Funciara, mergeti acolo si faceti o cerere pentru extras de informare asupra imobilului. Costa 30 de lei
Adresati-va Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara prin care solicitati sa va comunice care este regimul juridic al acelui imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de intabulare StanescuMihai StanescuMihai Buna ziua, Am un act de vanzare cuparate la apartament, ce a fost intabulat. Intrebarea este de unde iau actul de intabulare. Estementiont in contract, dar nu ... (vezi toată discuția)
Inscrierea somatiei de plata in cf dodoorza dodoorza Buna seara ! Doresc sa va cer un sfat ! Cum sa procedez pentru aflarea unui nr. CF , stiind clar ca administratorul SC debitoare detine imobil pe numele ... (vezi toată discuția)
Rectificare contrac de vanzare cumparare constantindn constantindn Buna ziua, Am si eu o problema legata de un act de vanzare cumpaare a unui apartament. Mai precis a fost trecuta gresit cota indiviza de teren in oc de ... (vezi toată discuția)