avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Act de intabulare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Act de intabulare

Buna ziua,
Am un act de vanzare cuparate la apartament, ce a fost intabulat. Intrebarea este de unde iau actul de intabulare. Estementiont in contract, dar nu il mai am .

Multumesc
Cel mai recent răspuns: definitiv , utilizator 07:21, 31 Mai 2012
Extrasul de carte funciara il obtineti de oficiul judetean de cadastru si publicitate imobiliara.
Mergeti la Oficiul (biroul) de cadastru si publicitate imobiliara de unde apartine imobilul si solicitati o copie a incheierii prin care a fost intabulat dreptul de proprietate. Daca nu stiti numarul cartii funciare a imobilului dvs faceti o cerere sa vi se comunice numarul de carte funciara si numarul cadastral al imobilului. Cand aveti acele date solicitati extras de carte funciara - costa 20 lei- si apoi cereti copii ale incheierii mentionata in extras. Toate operatiunile au un tarif prevazut in Ordinul nr. 39/2009 al MAI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de donatie sau intretinere. jackuzzyyy jackuzzyyy Buna ziua!Am o mama bolnava in grija tatalui si o sora casatorita care nu locuieste cu ei.As dori sa cunosc daca se poate face un contract de intretinere sau ... (vezi toată discuția)
Intabulare si cadastru - copii legalizate si utilizarea lor... ContSters227521 ContSters227521 Buna ziua, Am contractul de proprietate dar nu am intabularea si cadastrul (le-am pierdut)... #-o si nu stiu unde si cui sa ma adresez pentru a le obtine... ... (vezi toată discuția)
Notare antecontract in cartea funciara Adrian_Gorj Adrian_Gorj Am auzit in trecere la 2 avocate ( o discutie mai aprinsa) cum ca notarii dupa ce se incheie un antecontract, au obligatia de-al nota in Cartea funciara in ... (vezi toată discuția)