fratele meu este retinut momentan 29 zile pt omor din culpa in urma unui accident rutier soldat cu o victima.problema este ca avea o alcolemie de 1,2 in acel moment,accidentul a avut loc noaptea intr-o curba iar victima care circula pe jos langa bicicleta sa nu avea vesta reflectorizanta sau stopuri la bicicleta,nici un fel de semnal luminos.am angajat o avocata.am ajutat financiar familia victimei care si-a exprimat dorinta scrisa ca fratele meu sa fie judecat cu indulgenta,de asemenea am obtinut de la angajator recomandari pt fratele meu si accept de reprimire la locul de munca in cazul eliberarii conditionate pentru a ajuta familia victimei in continuare,concubina victimei avand 4 minori.imi puteti spune ce sanse are sa fie eliberat conditionat sau ce as mai putea face ca sa il ajut?va multumesc din suflet si astept raspunsuri cat mai repede deoarece se apropie sfarsitul celor 29 de zile si...
caracterizari si recomandari am dus..vad ca nu au avut efect..ne-am oferit si sa ajutam familia victimei,am adus chitante,declaratii conform carora le-am oferit sustinere financiara...nu stiu ce mai pot face
V-am spus ca sanse mai mari are dupa ce va fi condamnat, la finalizarea procesului.
Poate avea sanse sa fie pus in stare de libertate in cursul judecatii insa trebuie facuta o analiza concreta pentru a se expune argumentele apararii la instanta.
Unii avocati o fac mai bine, iar altii mai putin bine.
Multi avocati tind spre o anume tipologie de pledoarie care plictiseste instanta, in sensul ca aude mereu acelasi lucru...
Copiaza unii de la altii...
Se libereaza sau nu ?
doberv
ipotetic sa presupunem ca judecatoria x a prelungit masura arestarii preventive,inculpatul a facut recurs impotriva acestei hotarari ,recurs care s-a respins ... (vezi toată discuția)