avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... biroul de credite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

biroul de credite

Buna ziua.as dori sa aflu daca o persona care a fost inregistrata la biroul de credite cu 6,7ani in urma a mai reusit sa faca un credit si in ce conditii.
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 17:38, 23 Aprilie 2012
Puteti afla daca mai puteti face credit doar simuland un credit la o institutie bancara. In principiu daca ati fost raportat la biroul de credit inregistrarea se sterge dupa 4 ani, in masura in care intre timp ati achitat restantele. Se poate face si o cerere la biroul de credit, acestia urmand sa va transmita daca mai sunteti inregistrat in evidentele lor in max. 30 zile.
Si incazul care banca ma plasat unei firme de recuperare
Creditul dvs a fost cumparat de o firma de recuperare in urma cu 6-7 ani? Daca da, nu mai apare in Biroul de credite, in schimb probabil mai apare in centrala riscurilor bancare. Foarte multe banci nu tin cont de un istoric atat de vechi, altele nu tin cont deloc de CRB.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Biroul de credit cosmyn86 cosmyn86 Buna seara.Acum trei ani am fost raportat la Biroul de credit,in acest timp datoria a fost achitata in urma unei intelegeri cu firma de recuperare.Ma ... (vezi toată discuția)
Birou de credit-centrala riscului de credit puncuskaa puncuskaa care este diferenta intre Biroul de Credit si Centrala Riscului de Credit? (vezi toată discuția)
Restante achitate, cum actualizez datele la biroul de credit? tusu tusu Buna ziua, am avut trei restante la banci, drept pentru care am fost inregistrat in Biroul de Credit. intre timp, le-am achitat, doua unor societati de ... (vezi toată discuția)