avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Angajare aparator
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Angajare aparator

Va rog sa imi spuneti daca e valabila o cerere de amanare a unui proces aflat la primul termen daca am trimis pe email o solicitare in vederea angajarii unui aparator , termenul e maine 23.04.2012 , iar cererea am trimis-o abia azi 22.03.2012 pe adresa de email a tribunaluli vrancea.
Ultima modificare: Duminică, 22 Aprilie 2012
adiman27, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:35, 22 Aprilie 2012
In linii mari pot sa va spun faptul ca la dosar exista toate facturile pe care l-am emis acestea le-am depus depus cand am fost chemat la control de catre organele fiscale , eu m-am prezentat la control cu intarziere si nu m-am putut intalni cu persoana care trebuia sa efectueze controlul deoarece era in concediu asa ca am lasat documentele unei colege a dansului.In declaratia pe care am dat-o la cercetari penale am mentionat aceste lucruri precum si motivele pentru care nu am depus actele contabile la timp.
in aceste conditii am sanse sa primesc o pedeapsa cu suspendare sau nu prea?

Ultima modificare: Duminică, 22 Aprilie 2012
adiman27, utilizator
Ar putea fi art. 4 din legea nr 241/2005 - Constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda refuzul nejustificat al unei persoane de a prezenta organelor competente, dupa ce a fost somata de 3 ori, documentele legale si bunurile din patrimoniu, in scopul impiedicarii verificarilor financiare, fiscale sau vamale.
La acest moment nu trebuie sa va ganditi la o pedeapsa, aceasta o dispune numai instanta de judecata, puteti chiar sa beneficiati de neinceperea urmaririi penale, avand in vedere cele relatate de dvs. cu privire la modalitatea de predare a documentelor.
Este posibil sa nu fie luata in seama cererea trimisa prin e_mail.
Este posibil sa ajunga prea tarziu la dosar...

Trimiteti prin fax maine dimineata pana sa inceapa sedinta de judecata.
In astfel de situatii se deplaseaza cineva de la serviciul arhiva sau registratura la completul de judecata pentru a ajunge la dosar cererea mai inainte de a se proceda la judecarea cauzei.

Nu trebuia sa lasati chiar pe ultima zi aceasta cerere.
Sau macar sa fi intrat pe forum in urma cu cateva zile in urma ca sa va informati...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate constitui parte civila o persoana care trimite un e-mail in instanta? acropolis acropolis Se poate constitui parte civila in dosar penal o persoana care trimite un e-mail in instanta? E-mail-ul a fost trimis in termen la prima instanta. Persoana ... (vezi toată discuția)
Ajutooor! ce ma fac ? am pierdut procesul ? iinst iinst Am trimis aseara, la ora 2,10 de pe email-ul meu o Cerere precizatoare la instanta de judecata. Astazi dimineata, la ora 9 un fax catre instanta cu aceleasi ... (vezi toată discuția)
Actiune trimisa prin fax - se ia in calcul ora trimiterii ? sau ora primirii faxului ? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! O actiune a fost trimisa prin fax. Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns: - se ia in calcul ora trimiterii ? sau ora primirii ... (vezi toată discuția)