avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Conflict interese responsabil contract membru comisie ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Conflict interese responsabil contract membru comisie receptie lucrari

Buna ziua !

Avem urmatorul caz: X este responsabil de contract lucrari. La sfarsitul lucrarilor X este trecut in comisia de receptie a calitatii lucrarilor respective. Care este actul normativ conform caruia exista conflict de interese intre cele doua functii. Sau, se permite cumularea celor doua functii?

va multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: wazz , utilizator 15:23, 24 Aprilie 2012
exact asta mi se ordona si nu gasesc articolul de lege pe baza caruia sa infirm acest: eu execut , eu controlez, vorba dumneavoastra

cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict de interese sau nu? scopada2007 scopada2007 Dacă lucrez ca funcționar public(funcție publică de execuție) într-o instituție publică pot fi și președinte de ... (vezi toată discuția)
Functionarii publici si problemele lor juridice bratu nicolae bratu nicolae Sunt functionar public la o primarie de comuna referent-casier,colectare impozire si taxe, ridicari numerar trezorerie.Seful adica primarul ma obliga printro ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate; conflict de interese GHEORGHE CARMEN GHEORGHE CARMEN Buna ZIua, Sunt functionar public si m-ar interesa noutatile cu privire la legea 188/1999 deoarece as vrea sa-mi accesez niste fonduri europene pt. ... (vezi toată discuția)