@ av. Ciobanu Mihai: Sub ce forma s-a facut suspendarea, O.G.?Fiti bun si spuneti-ne nr., data si M.O. in care a fost publicata, ca noua celor in cauza, cu Decizii(a mea reactualizata in instanta in 2010) nu ne da nimeni nici o informatie. La tel., personalul din ANPR e "the lost in the space". La audiente cand era "musiu" Remus nu aveam nici o sansa fara "plicul cu solutia".... Acum pe cine mai contactam? Guvernu, plin de "purici" , sau pe cine??? Multumim anticipat Domnule avocat. Presupun ca aveti date mai recente si informatii pertinente cu care sa ne sprijinit, daca se poate, si pe noi.
@Balica Ruxandra: Ce sa ne faca executorul judecatoresc? Toti avem decizii validate de ANPR in urma unor Hotarari judecatoresti(ca asa le-a venit lor ideea sa mai lalaie inca ani buni restituirea sumelor pt. care deja emisesera decizii de validare de acum 10-12 ani...P{arsivi si hoti, asta e!!!!0. Deasemeni, aceste hotarari le-am investit cu titlul executoriu in termen legal si le-am inaintat ANPR pentru a se conforma, Si??? Acum alti bani, alta distractie???!!! Cel putin, daca sunteti documentata si stiti clar demersurile care trebuiesc facute, onorariu, cu aprox, si termenul in care se face restituirea, spuneti-ne si noua, sa nu murim prosti...Asa de facut recomandari...Oricum, va multumim in cazul in care ati fost bine intentionata.
Pierdut proces
maria1956
buna seara, am pierdut procesul cu anrp si la tribunal si la curtea de apel,va rog sa-mi spuneti ce mai pot face la care istanta mai pot face actiune?. va ... (vezi toată discuția)