Este vorda de situatia in care se afla sotia mea si am zis sa intreb pentru ceva sfaturi inainte de a ajunge la declaratii al politie sau tribunal.
A lucrat pana ieri la un magazin impreuna cu o colega la care i-a fost desfacut contractul de munca saptamana trecuta in urma unui inventar pe motiv ca ar fi furat din magazin .
Dupa aceasta stresul din partea patronului a continuat asupra sotiei iar ieri nemaiputand suporta si-a oprit bani cuveniti de salariu din incasari si a inchis iar azi nu i-a mai raspuns la telefon patronului, nepredandu-i nici cheile acesta a inceput sa-i trimita mesaje de amenintare ca o da la politie pentru furt si de ce nu-i raspunde ca nu se pune nimeni cu el
In fine, intrebarea mea este ce ar fi de facut ca sa nu se ajunga la politie si tribunal, ca de furt nu cred ca ar fi vorba , sotia si-a luat doar ce i-se cuvenea , magazinul este supravegheat video lucru care cred ca-i poate fi de folos sa dovedeasca ca nu a furat altceva din magazin
Va sfatuiesc inca o data sa va duceti la fostul patron sa semnati actele de incetare a contractului de munca, cu acordul partilor, daca se poate.
Daca mai amanati, lasati la aprecierea patronului sa aleaga cum va inceteaza contractul de munca, situatie care nu este in favoarea dvs.
Pana la plangeri penale, politie sau alte institutii, rezolvati intai situatia contractului de munca si poate ca se calmeaza lucrurile si nu va fi nevoie sa faceti alte demersuri.
Va doresc mult calm si o rezolvare rapida a situatiei.
Demisie
ContSters289992
am lucrat la un magazin 4luni unde mi s-a spus ca am contract de munca dar de cate ori ceream sa-l vad au zis ca este la contabila.acum am plecat am predat ... (vezi toată discuția)
Angajare fara carte
kakadu
buna ziua.am si eu o intrebare care ma poate ajuta va rog..am lucrat la o firma timp de 12 ore pe zi de luni pana sambata..(patronii deschideau si vindeau ... (vezi toată discuția)