avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Posibile cheltuieli deductibile
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Posibile cheltuieli deductibile

Apelez la experienta Dvs. pentru un sfat: ce alte cheltuieli deductibile as putea inregistra pentru o firma care are in obiectul de activitate comert cu amanuntul prin internet si activitati de consultanta in afaceri si management, in afara de utilitati, hosting site, ambalaje, salarii si cele cu marfurile, evident. M-ar interesa niste chichite contabilicesti.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cristina Vasile , utilizator 15:06, 24 Aprilie 2012
Sunt cheltuieli deductibile din punct de vedere fiscal toate cheltuielile efectuate in scopul realizarii veniturilor.
Codul Fiscal: ART. 21 Cheltuieli

(1) Pentru determinarea profitului impozabil sunt considerate cheltuieli deductibile numai cheltuielile efectuate în scopul realizării de venituri impozabile, inclusiv cele reglementate prin acte normative în vigoare
multumesc! textul legii il cunosc si eu. vroiam un raspuns din practica celor care au astfel de obiect de activitate la firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate beinaz a beinaz a In cazul in care o firma este suspendata, cheltuielile cu taxele auto platite la primarie sunt deductibile fiscal ? (vezi toată discuția)
Diurna in strainatate peste 30 de zile? MMX MMX Buna ziua, Lucrez in servicii IT. Sunt actionar unic si angajat al unei firme ce da servicii in afara tarii in Uniunea Europeana. Datorita specificului ... (vezi toată discuția)
Inregistrare cheltuieli deplasare in strainatate kosamaria kosamaria Coasociatul firmei s-a deplasat in Polonia pt.achizitionare marfuri. Inrebarea mea este ca bonurile de benzina respectiv val.rovinietei achitate prin card ... (vezi toată discuția)