avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pasaport Nou
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pasaport Nou

Draga Domnule,

Ma numesc Galu Ludovic Iacob . Detin un Pasaport care expira in data de 22-01-2018 dar care are toate foile cu vize.Mentionez ca in acest moment ma aflu in Nigeria si am viza Nigeriana valabila pana in luna Iulie.Eu lucrez 35 zile la munca iar 35 vacanta.Doresc sa stiu daca pot sa obtin un nou Pasaport , dar pe cel vechi sa il pot pastra ca sa ma pot intoarce la companie in Nigeria cu vechiul pasaport.Dupa care ar urma sa primesc viza de lucru de un an pe noul pasaport iar pe cel vechi sa se anuleze automat sau vin eu personal la departamentul pasapoarte ca sa fie anulat.

Va rog sa-mi dati un sfat cum trebuie sa procedez, ca sa pot sa informez conducerea companiei.

Va multumesc pentru timpul acordat

Cu multa stima si respect
Ludovic Galu


:):(
Cel mai recent răspuns: Suciu Camelia , Consilier juridic 21:16, 29 Aprilie 2012
Bună seara,
Asa cum au raspuns deja dumneavoastra va veti pastra si vechiul pasaport si noul pasaport. Si daca explicati lucratorilor de la pasapoarte problema cu viza, cu siguranta ei va vor intelege situatia si va vor spune cum sa procedati. Si de una si de alta din pasaport se taie un colt din fila informatizata(cea cu fotografia și cu datele personale) si se restituie titularului pașaportul. Asa ca viza nu va va fi afectata, iar la venirea in tara ii intrebati si pe cei de la frontiera cum trebuie sa procedati pentru ca acolo sa nu aveti probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport aureliaoraca aureliaoraca buna seara..am si eu o intrebare. pasaportul copilulu meu expira pe 21 iulie, dar eu vreau sa plec cu el pe 28 iunie.intrebarea mea este.pot face cerere de ... (vezi toată discuția)
Eliberarea unui nou pasaport dandremi dandremi Buna seara! Fiul meu urmeaza sa plece la sfarsitul lunii septembrie sa studieze in SUA. Problema e la pasaport. Detine un pasaport electronic, a carui ... (vezi toată discuția)
Viza din pasaport emanuellen emanuellen Buna ziua,am o viza in pasaport pe 10 ani ptr.SUA.Avind in vedere ca trebuie sa plec in curind si pasaportul meu se expira in citeva luni,m-am adresat biroului ... (vezi toată discuția)