avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dispozitii emise de primar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dispozitii emise de primar

Buna seara.
As vrea sa stiu daca o dispozitie emisa de un fost primar mai este valabila si in mandatul unui alt primar. Adica primarul in functie in mandatul 2004-2008 a emis o dispozitie de delegare a atributiilor de asistenta sociala fara a preciza perioada , deoarece persoana care se ocupa de asistenta sociala a nascut si a intrat in indemnizatie pentru cresterea copilului. La implinirea varstei de doi ani a copilului salariatul a revenit la servici pentru aproape 2 luni ,intre timp a venit un alt primar, a plecat dinou in indemnizatie, a nascut si a ramas mai departe, asa este si la acest moment. Intrebarea mea este : cat este valabila aceasta dispozitie? Pana la revocarea ei? Eu nu pot face nimic impotriva ei pentru ca eu am o alta functie in primarie si nu mai reusesc cu ambele "posturi"
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:37, 4 Iulie 2023

Cornel Vasile a scris:

Este valabila atat timp cat nu a fost anulata in instanta sau revocata.

Nu a fost anulata in instanta, dar cum
procedez in cazul asta?
Va adresati primariei mai intai pentru modificarea/anularea Dispozitiei si apoi, in functie de raspuns, instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un functionar public angajat de ex la compartimentul agricol ... Ioana 7 Ioana 7 Un functionar public angajat de exemplu la compartimentul agricol dar prin dispozitia primarului trebuie sa execute si sarcinile de la compartimentul urbanism ... (vezi toată discuția)
Bună seara! dispoziția primarului de la sfârșitul mandatului ... Andreea.2024 Andreea.2024 Bună seara! Dispoziția primarului de la sfârșitul mandatului prin care sunt delegate atribuțiile de secretar general unei persoane mai este valabilă la ... (vezi toată discuția)
Se poate retrage dreptul de semnatura viceprimarului? cri_secret_ina cri_secret_ina Buna seara! As dori sa stiu daca se poate retrage dreptul de semnatura asupra tuturor documentelor ce se impun a fi semnate de catre viceprimar. Exista un ... (vezi toată discuția)