avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cat timp trebuie sa stau pe bara pentru alcoolemie ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cat timp trebuie sa stau pe bara pentru alcoolemie 1.63?

pe data de 4 aprilie ma oprit politia dinspre comarnic sprre bucuresti pentru o interventie de rutina am refuzat sa suflu in etilotest mi sa recoltat probe biologice si mia iesit 0.83 alcoolemie politia din comarnic mia dat dovada cu 0.83 iar azi ma chemat la politia din comarnic pt a da o declaratie anuntanduma ca au sosit analizele si mia reiesit 1.63 ieu in momentul de fata nu stiu cum sa procedez stiu ca dosarul va ajunge la parket si nu stiu ce se va intampla daca va incepe urmarirea penala sau nu va multumes si astep un raspuns cat mai posibil
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 16:34, 25 Aprilie 2012
nu exista termene ptr inceperea UP, poate dura si 1 an de zile pina ajungeti in instanta de judecata. Apoi va existe durata de solutionare a procesului penal si in final, dupa condamnare (daca se va stabili vinovatia) permisul va fi anulat de catre politia rutiera. Termen de 1 an de la data ramoinerii definitive a deciziei de condamnare (daca veti primi suspendarea executarii sau 6 luni de la finalizarea exeuctarii pedepsei in inchisoare) nu veti avea dreptul sa obtineti un nou permis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere permis pentru savarsirea infractiuni de conducere sub influenta alcolului Zamfir_Nicolae_Stelian Zamfir_Nicolae_Stelian Mia fost retinut permisul de conducere dupa ce am fost oprit de un echipaj de politie si am fost sulfat in etilotest si aveam o imbibatie de alcol in aerul ... (vezi toată discuția)
Probleme , niste raspunsuri va rog buli83 buli83 buna ziua , mi sa retinut permisu de conducere , eram stationat in Peco , mi sa spus ca am circulat cu o viteza de 109 km , am suflat in etilotest , nici macar ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta bauturilor alcoolice RobertBenghia RobertBenghia Buna ziua! Astazi, 28.05.2017, am fost oprit dimineata la ora 2 de un echipaj de politie si testat cu aparatul etilotest. Am avut o concentratie 0,72. Am fost ... (vezi toată discuția)