CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

edyon 
	    	Utilizator

edyon 
	    	Utilizator	    

Laura Ciobeica 
	    	Moderator

Laura Ciobeica 
	    	Moderator	    

Mai doresc sa mentionez ca aceasta stampila apartine Judecatoriei Slatina,poate difera de la o Judecatorie la alta,nu stiu.Stampila incepe cam asa: Prezenta copie este conforma cu originalul sent. nr....din....aflata in dosar nr....se su.....(aici nu se intelege) apoi a ramas definitiva si irevocabila etc.Am nevoie urgent de ajutor,va rog!
 ContSters222705 
	    	Utilizator

ContSters222705 
	    	Utilizator	    

Vorbiti cu traducatorul.
E posibil sa aveti nevoie de o noua legalizare daca nu se intelege scrisu.
 beatlen	                   

Bunaseara, sunt nelamurita in legatura cu apostilarea hotararii de divort. Am obtinut hotararea de divort definitiva si irevocabila la judecatoria sectorului 6 ... (vezi toată discuția)
	                    beatlen	                   

Bunaseara, sunt nelamurita in legatura cu apostilarea hotararii de divort. Am obtinut hotararea de divort definitiva si irevocabila la judecatoria sectorului 6 ... (vezi toată discuția)

Adrian Adrian	                   

de la judecatoria din spania miau eliberat o copie dupa sentinta de divort  am duso la notar in spania am legalizato am apostilao am traduso am legalizato ... (vezi toată discuția)
	                    Adrian Adrian	                   

de la judecatoria din spania miau eliberat o copie dupa sentinta de divort  am duso la notar in spania am legalizato am apostilao am traduso am legalizato ... (vezi toată discuția)

BEJENARU PETRU	                   

Insistent rog colegii de pe forum sa-mi elucideze urmatoarele probleme: 
- o sentinta civila com
unicata partilor nu trebuie sa fie semnata de judecatorii ... (vezi toată discuția)
	                    BEJENARU PETRU	                   

Insistent rog colegii de pe forum sa-mi elucideze urmatoarele probleme: 
- o sentinta civila com
unicata partilor nu trebuie sa fie semnata de judecatorii ... (vezi toată discuția)