olden 
	    	Utilizator

olden 
	    	Utilizator	    

olden, utilizator
 olden, utilizator 	
			 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 ContSters414820	                   

Am fost injurat ,si doresc sa stiu in cit timp de la data respectiva pot depune o plingere la politie.multumesc. (vezi toată discuția)
	                    ContSters414820	                   

Am fost injurat ,si doresc sa stiu in cit timp de la data respectiva pot depune o plingere la politie.multumesc. (vezi toată discuția)

Birou de Mediator Tatiana Calaras	                   

Buna seara, stim cu totii ca insulta si calomnia numai sunt incriminate in art 205 si art.206 CP .......dar....am o problema cu matusa mea care imi trimite ... (vezi toată discuția)
	                    Birou de Mediator Tatiana Calaras	                   

Buna seara, stim cu totii ca insulta si calomnia numai sunt incriminate in art 205 si art.206 CP .......dar....am o problema cu matusa mea care imi trimite ... (vezi toată discuția)

ContSters354748	                   

buna ziua. in spatele blocului in care stau eu ,am un vecin care a luat cateva amenzi pentru ca mi-au injurat parintii. tatal meu i-a facut si plangere penala ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters354748	                   

buna ziua. in spatele blocului in care stau eu ,am un vecin care a luat cateva amenzi pentru ca mi-au injurat parintii. tatal meu i-a facut si plangere penala ... (vezi toată discuția)