Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 ursuloaica	                   

buna seara,
am urmatoarea problema si va rog mult sa ma ajutati cat mai urgent.Sotul meu va avea un copil dintr-o ,,aventura,,,spun asta pt ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
	                    ursuloaica	                   

buna seara,
am urmatoarea problema si va rog mult sa ma ajutati cat mai urgent.Sotul meu va avea un copil dintr-o ,,aventura,,,spun asta pt ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)

iner2009	                   

buna,am o intrebare in legatura cu decadere din drepturi parintesti !!
am un copil de 7 anisori si am divortat de 3 ani.tatal copilului a plecat din tara cand ... (vezi toată discuția)
	                    iner2009	                   

buna,am o intrebare in legatura cu decadere din drepturi parintesti !!
am un copil de 7 anisori si am divortat de 3 ani.tatal copilului a plecat din tara cand ... (vezi toată discuția)

gbabriela25	                   

Buna ziua,am un copli in vrasta de 1 an si nu sunt casatorita cu tatal copilului desi pe certificatul de nastere al copilului  este trecut numele lui,recent ... (vezi toată discuția)
	                    gbabriela25	                   

Buna ziua,am un copli in vrasta de 1 an si nu sunt casatorita cu tatal copilului desi pe certificatul de nastere al copilului  este trecut numele lui,recent ... (vezi toată discuția)